Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit maart, 2013 weergeven

I love you

Wat was ik blij, toen ik het mooie papierblok Vintage Roman van Grace Taylor kreeg! Ik vind het prachtig papier!! Dus ik ben vol plezier aan de slag gegaan voorLiftchallenge #38. Dit is de te liften kaart:Ik heb er een vierkante kaart van gemaakt. Het leuke van dit blok is dat er zachte, maar ook pittige kleuren in zitten. En ja... daar hou ik wel van :).
De banners met letters komen ook uit het papierblok. Ik wilde er iets anders dan een vlaggenlijn van maken, dus vond deze vlakverdeling van de lifkaart perfect! Ze zijn alleen aan de bovenkant vastgeplakt, zodat het onderste stuk van de letters lekker speels kan ´flapperen´.
En bij ´I love you´ vind ik hartjes horen! Er zitten een paar hartjes pagina´s in het blok, dus ik kon lekker knippen. Alle randen zijn beinkt. De brad is van Artemio.

Tsja, naar wie zal ik hem eens gaan sturen? ;)

Groetjes!
Maartje

Vrolijk...

Nóg een bericht vandaag...! Dit keer met vrolijke, knallende kaartjes :)
Bij Liftchallenge is er een leuke liftkaart, daar ben ik mee aan de slag gegaan:

Het papier van Eline ligt al even in mijn kast, en na een aantal neutrale kaartjes had ik zin om hier mee aan de slag te gaan. Ik ben er in elk geval helemaal vrolijk van geworden!Ik heb er gelijk 2 gemaakt! De basis is hetzelfde, afwerking is anders. De ene met een glitterbaboesjka (daar lijk ik intussen zelf ook op...), de ander met een hart. Zelf vind ik die met het hart het leukst geworden.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de Liftchallenge! Cirkel met hart is gesneden met de Silhouette, en vervolgens verhoogd opgeplakt. De stiksteekjes heb ik gemaakt met gelpen - weer es een keer wat anders als met de naaimachine ;).Nog een paar detailfoto's, en tot de volgende keer maar weer!

MaartjeVintage

Een tijd terug heb ik de prijs van Hobbyhome binnen gekregen. Uitpakken is altijd leuk!! :) Dit was het pakketje:Daar ben ik mee aan de slag gegaan! Er lagen nog vintage plaatjes van Marianne Design, die heb ik met deze materialen gecombineerd. Eerlijk gezegd is vintage mijn stijl niet (vind het snel te overdadig), maar ik vond het wél een uitdaging om er iets mee te maken.
Het resultaat...! Niet te overdadig in mijn ogen :)
De snijmal van Joy vind ik prachtig, kun je echt voor van alles gebruiken!
De challenge bij De Creatieve Zebra is: alles mag. Daar doet deze kaart aan mee.

Groetjes!
Maartje

De sleutel!

Héérlijk... vanmiddag had ik een lege middag, dus ik ben in onze hobbykamer gedoken! Nog net op tijd om mee te doen aan de challenge van DCL (gebruik een tag).


Dit papier komt uit een blok van DCWV - The Tradewinds matstack. Ik heb het gekocht om een scrapboekje van te maken, maar had best nog veel over. Dus... nu ook voor andere doeleinden gebruiken!


De sleutel heb ik gesneden met de Silhouette, beinkt met Versamark en door gouden embossingpoeder gehaald. Even tobben hoe je dat handig kunt doen, zonder er helemaal onder te zitten, maar... het is gelukt! ;)


Nu ga ik gauw plaats maken voor onze logé (het logeerbed ligt nog vol met papier, uhum..)..

Groetjes Maartje

Sleutelhangers

Genieten jullie ook zo van dit prachtige weer?!
Ik heb de laatste tijd geen tijd gehad om kaarten te maken, want er worden veel sleutelhangers besteld. Dus ben ik achter de naaimachine te vinden! Ik zal even laten zien waar ik zo zoet mee ben ;)


Huisjes sleutelhanger!

Hier gebruik ik geen patroon voor. Gewoon aan de slag gaan, soms een keer opnieuw knippen en naaien... De stofcombinatie zorgt samen met lintjes, kralen en bedeltje voor een vrolijk resultaat.

Groetjes!
Maartje