Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit april, 2013 weergeven

Verjaardagskaartje

Een verjaardagskaartje! Weer met het papier van Grace Taylor :). Ik ben er nog lang niet mee uitgespeeld! Dit keer is het een klein formaat: 10x10 cm (kaart en envelop is van Dovecraft). Klein formaat werkt echt anders, maar wel heel leuk!Op het achtergrondpapier heb ik een halve doily geplakt. Hartjes uit het papier geknipt, de cijferstempels heb ik van een collega geleend. Randjes beïnkt met Distress Ink 'Vintage photo'. Een leuk touwtje er omheen, en klaar is ie!

Groetjes!
Maartje

Liften!

Bij Liftchallenge is een hele mooie liftkaart. Ik ben de uitdaging aangegaan om ermee aan de slag te gaan. Dit is de te liften kaart, mooi hè?!
Er lag nog bruin Kraft papier van Tim Holtz, en omdat ik die structuur zo mooi vind ben ik met die kleur aan de slag gegaan. Een hele rustige kleur, die ook saai kan worden. Dus dat was puzzelen en schuiven totdat ik eindelijk tevreden was!
Om toch wat pit te krijgen heb ik eerst een stukje karton geëmbost, en achter de doily geplakt.
Ik heb witte rozen op wit papier gebruikt. Om het wat meer kleur te geven hebben de stoffen roosjes een vintage 'inktveeg' gekregen. Onder de grote witte roos is een stukje donkerbruin karton geplakt, dat schemert ook nog door de roos heen.
Zie je een roezelrandje onder de bloem vandaan piepen? :) De vlindertjes komen uit een papierblok van de Action. Spelden liggen er genoeg bij mijn naaispullen. Ze zijn niet zo groot, en dat vind ik fijn: past het in elk geval fatsoenlijk in een envelop!
In plaats van …

Memobord

Bestelling: een memobord, in dezelfde stijl als de kussens! Uh... nog nooit gemaakt, maar ik ga het gewoon proberen.
Dit is het resultaat!
De basis (canvasdoek van 50x50 cm.) komt bij Boekenvoordeel vandaan.
Net als op de kussens heb ik de stof van Restyle Fabrics Vintage gebruikt, gecombineerd met nog wat andere stof. De scheidslijnen zijn doorgestikt met siersteken, dat maakt naaien zo leuk :).
Het smalle bruine kant is op verschillende punten vastgezet met parelbrads van Panduro.

Ik moet zeggen dat ik het erg leuk vond om te doen! Binnenkort ga ik er ook es één voor mezelf maken. 'k Heb nog leuke postzakkenstof liggen, dat wordt dus een stoer memobord.

Tot de volgende keer!

Maartje

Vogel label

Na afloop van het Art Specially event ben ik mijn hobbykamer ingedoken. Vol indrukken en ideeën, maar toch had ik zin om nog even aan de slag te gaan met de nieuwe stempels en ink! 'k Ben heerlijk bezig geweest, en heb o.a. deze tag gemaakt.

De achtergrondstempel is van Hero Arts, de vogel van Stampendous, en de entreestempel van Art Specially is er ook op gebruikt. Zwarte embossingpoeder van Wow. Deze werkt echt super!

Deze doet mee aan de uitdaging van DCL en AnMaCreatief.


Groetjes!
Maartje

DCL # 179

Aan de slag met de schets van DCL! Ik ben maar gewoon verder gegaan met het papier van Grace Taylor. Er zullen nog wel meer kaarten mee volgen :)
Het is weer een love kaart geworden. Taartrondje, hartjes, plaksteentjes in de vorm van een hartje...
De achtergrond heeft een heel specifieke kleur groen, ik vind 'm wel mooi om te gebruiken (vooral in combinatie met zwart). Geeft een oud effect. Leuk voor een huwelijksjubileum!
Tot de volgende keer!

Maartje