Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit januari, 2014 weergeven

Sterren

Kies stempelsets, een kaart model en ga samen aan de slag... Dat hebben Alexander en ik gedaan! De resultaten? Héél anders! Wat leuk om te doen!

We gebruikten stempelsets van SU: Simply Stars en Gorgeous Grunge, en maakten daar een easelkaartje mee.
't Is vast niet moeilijk te raden: wie heeft welke gemaakt? :)

Groetjes! Maartje

Christmas 3 & 4

Help... alweer donderdag? Tijd voor een kerstkaart! En ik liep al 1 ronde achter... Waar ben ik aan begonnen?????? ;) Voor 't gemak dit keer 2 labels, sta ik gelijk weer op het juiste aantal. De foto's zijn niet helemaal top, sorry. Tijd voor wat meer zon :).
Papier en plaatjes zijn al wat ouder, van Eline. Daar heb ik een keer voorbeelden mee gemaakt. Weggooien vind ik zonde, dus heb het hier op verwerkt.

We zijn ook nog met andere dingen bezig hoor! Alleen heb ik geen tijd gehad om daar foto's van te plaatsen. Ik probeer zaterdag voor een update te zorgen :).


Tot dan!
Maartje


Christmas - 2

Oeps... een week gaat wel snel hoor! Maar het is gelukt: kerstkaart nr. 2 voor Yvonne's 52 weeks of Christmas!
Restjes papier gebruikt uit het blok van DVWC - The Tradewinds matstack. Erg lastig papier om te gebruiken. Maar die gouden achtergrond vond ik wel bij kerst passen. De stempels zijn van SU. De Baroque stempel (mijn favoriet) heb ik met embossingpoeder bewerkt en daarna gesponsd.

Ik ga gewoon rustig door. Jullie ook? :)


Groetjes,
Maartje

Kraamkadootje

Gisteren gingen we op kraambezoek, en dan wil je natuurlijk iets gezelligs meenemen! Het geboortekaartje is in Hollandse kleuren: rood, blauw, wit en grijs. Daar heb ik ons kadootje op afgestemd:
Op een spuugdoekje een auto genaaid, randje eraan vast gezet:
Met de envelope punch board een doosje gemaakt. Chocolaatjes met blauwe muisjes erin, en een slingertje met zijn naam erop:
Lang leve de gelpen, daarmee heb ik de houten letters (van Kars) mee gekleurd. De banner is gemaakt met een stempelset en pons van SU (deze kan je gratis krijgen tijdens de SAB-periode, als je voor 60 euro bestelt).

Heerlijk om zo telkens met andere dingen bezig te zijn! Dat heeft Hobbyhome ook bedacht met hun challenge 'Maak een leuke creatie'. Bij deze!


Fijn weekend!
Maartje

Christmas - 1

Uh... een hele uitdaging! Meedoen aan Yvonne's 52 weeks of Christmas. Ik ga het proberen, aan het eind van het jaar ga ik tellen ;).
Voor deze kerstkaart heb ik de schets van Scrap my Dream gebruikt, en... restjes uit de kast gehaald (DCL)! Er lagen nog allerlei strookjes vellum, deze heb ik verwerkt tot een strik! Hiervoor heb ik de Envelope Punch Board van SU gebruikt. Echt superleuk om te doen!!
Op het vellum sterren van SU gestempeld en bewerkt met embossingpoeder. Naaimachine mèt en zonder draad gebruikt (tsja, met een prikpen krijg ik het niet zo netjes).
Dat was nummer 1... de start is er! :) Op naar de volgende...

Groetjes!
Maartje

Zeg het met bloemen

Wat gaat de tijd snel. We zijn alweer in een nieuw jaar beland. Drukke dagen liggen achter ons, en  het 'gewone leven' begint weer. Heerlijk hoor, om weer in je gewone ritme te komen!

Van Sinterklaas ;) kreeg ik een leuk blok van de Action. Geschikt als achtergrond, maar ook om uit te knippen. Dat heb ik bij de volgende kaart gedaan. 'k Was dus even zoet!
Ik kon het niet laten om even achter de naaimachine te kruipen. Een gezellig stiksteekje hoort bij deze kaart. Om het geheel wat levendiger te maken, zitten er strasssteentjes op de bloemen.
De stansjes komen ook uit het blok. De tekststempel is van SU.
Deze kaart doet mee aan de SU-per challenge: gebruik DSP.

Fijne dag verder!
Maartje