Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit maart, 2014 weergeven

Omdat jij heel bijzonder bent...

Heerlijk is dat, wakker worden en zingende vogels horen! Lente.. wat geniet ik daar van! Daarom ook een kaartje in lentesfeer...De vogelstempel vind ik zó mooi, subtiel. Hij komt bij Creafine vandaan. Ik heb hem ingekleurd met stempelstiften en toen afgedrukt op kraft. Mooie tekststempel hè? Deze is van de Boekenvoordeel.De achtergrond is gemaakt door een stuk Kraft Core te embossen en op te schuren. Een Tim Holtz klemmetje van Alexander gepikt :), en daarmee de gestempelde strook 'vastgeklemd'.
Ondertussen is deze kaart al op de plaats van bestemming beland. Hij doet op de valreep mee aan de lentechallenge van AnMa Creatief!

Tot gauw! Maartje

SU-per kleurenuitdaging

Goedemiddag allemaal!

Een zon-regen weekend :), wat zijn jullie plannen? Hier wordt geklust door Alexander, en ik ben de hobbykamer aan het opruimen :(. Weet je wel, allerlei stapels op je bureau om 'ooit nog eens iets mee te doen', spullen die nog een plekje moeten krijgen... En m'n nieuwe aanwinst inruimen: een koffertje van Joy met magneetvellen, om mijn snijmallen in op te bergen. Super ding!

Gisteren ben ik aan de slag gegaan voor de SU-perkleurenchallenge: gebruik de kleuren wisteria wonder, wild wasabi en smoky slate. Zelf had ik deze kleuren niet snel gekozen, maar ik vind het wel hele mooie combinatie!
Ik kon het niet laten om mijn favoriete stempels uit de kast te pakken: Stippled Blossoms en Hardwood van SU. Het lijkt zo of de bloemen tegen een schutting groeien!

Kwamen die planten en bloemen ook maar zo makkelijk in onze tuin... we moeten even geduld hebben tot onze achtertuin ingeplant wordt, dus tot die tijd doen we het maar met bloemenkaarten ;).


Fijn weeken…

Zwanger...

We horen het nogal eens om ons heen! Veel leeftijdsgenoten krijgen een gezinnetje, en daar horen felicitatiekaartjes bij voor zwangerschap en geboorte. Tijd om de voorraad op peil te brengen... dacht ik, want ondertussen zijn alle kaarten alweer verstuurd ;).

Een tijdje terug heb ik met mijn moeder zitten knutselen, en heb ik deze leuke embossingmal van haar gebruikt:Ik heb eerst een witte basis geëmbosst, en vervolgens wat gekleurde papiertjes. Deze heb ik uitgeknipt, en 'aan de waslijn gehangen'. O zo simpel, maar wat een schattig effect! De knijpers gekleurd met wat inkt. Papier is van Grace Taylor en Eline, stempel is ook van Eline. 
Deze kaart doet mee aan de challenges van Hobbyhome en EHI.

Fijne dag! Maartje

Bij Oma Dee - 3

Goedemorgen allemaal!

Een heerlijk lenteweekend voor de boeg... dan heb je toch gewoon zin om aan de dag te beginnen?! :) Vandaag zien jullie mijn mini album, met foto's van mijn familie.


- met een inzet van het album als het open staat - 

Ik heb gewerkt met het blok Pincushion van Bo Bunny. Wat het was lastig om voordien te kiezen! Stiekem was ik bang dat het misschien te zoet voor me zou zijn... Maar door de combinatie van zalm met grijs, en de zwart-wit foto's vind ik 'm toch heel mooi geworden!


En zoals je ziet... ik hou van teksten! :) Nadine had allerlei stempels en snijmallen bij zich. Erg gaaf om te gebruiken!

Nu is nummer 2 in de maak, want mijn moeder zag het en wilde er ook wel héél erg graag één hebben. Ik ga niet moeilijk doen: heb het papierblokje nog een keer besteld (echt geen straf), en maak het ongeveer hetzelfde.

We gaan straks nog even genieten van de Biesbosch. Hebben jullie leuke plannen voor het weekend?


Groetjes, Maartje

Christmas - 7

Vorige week zagen jullie een kerstlabel van me, vandaag nóg een label. Dezelfde stempels, maar toch weer heel anders door het kleurgebruik.Plakparels zijn van Panduro, de splitpen bovenaan het label is een oude van Artemio. Ik heb een grapje uitgehaald met naaien: deels met draad, en deels zonder draad genaaid. Vond ik een grappig effect hebben. 
Vandaag gaat knutselen niet lukken, ik heb de oppas op mijn nichtje. Die kwettert er vrolijk op los, en huppelt rond. Ook heel erg leuk! Dus dat buiten we gezellig uit :)

Groetjes! Maartje

Bij Oma Dee - 2

Daar zijn ze... foto's van het mini album, wat we onder leiding van Nadine gemaakt hebben. Het was hard werken om het in 1 dag af te krijgen! Maar o, wat was het leuk om te doen!!! Gewoonweg verslavend!

We moesten voordien een papierblok kiezen, en 10 foto's meenemen. Dat was nog best lastig! Welke foto's ga je gebruiken? Alexander koos voor vakantiefoto's, ik voor foto's van mijn familie.Zoals je aan de voorkant al kunt zien: twee héél verschillende resultaten!

In dit bericht laat ik Alexander z'n album zien. Hij heeft het blok Suave van Authentique gebruikt.
Gaaf gedaan hè?! Volgende keer mijn album, wel wat selectiever, omdat daar ook foto's van anderen in staan :)


Fijne avond!
Maartje