Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit juli, 2014 weergeven

Schets en schud dag...

Hoihoi!

Het is vandaag een 'schets en schud dag'. Laatst heb ik 15 doosjes gemaakt (deze laat ik later zien) met een oude serie van Prima Marketing: Madeline. Nu het papier toch op mijn bureau lag, ben ik er maar gewoon mee verder gegaan... Bij deze kaarten heb ik ook materialen uit de nieuwe SU catalogus gebruikt. Combineert leuk met elkaar!


Als eerste de schets van Cards en Scrap. Met de shaker frames van SU heb ik een schudgedeelte gemaakt. Ideaal, zo'n rond frame! In de voorraaddoos gedoken, en jawel... ik vond nog schudmateriaal! :)


Daarna de schets van Bij Oma Dee. Ik heb lekker zitten knippen, stempelen, schuiven... en ben tevreden met dit resultaat. Leuk hè, hoe de lijn van de achtergrond doorloopt in de cirkel? Was toeval, maar het komt wel heel mooi uit!

Ik doe ook nog een keer mee met de SU-per challenge (ponsen).


Tot de volgende keer!

Maartje

Letterstempels

Hoi allemaal!

Vandaag heb ik een verjaardagskaart voor jullie, in afwijkend formaat. Carolienwas jarig, en ik wilde de Letter It stempels gebruiken op haar kaart. Om dat te laten passen, is het een kaart van 21 x 8,8 cm. geworden.
Dit nieuwe papier heet Gold Soiree, en is van SU. Haar naam springt er lekker uit door de kleur. Wat accenten met gouddraad en plakparels, en hij kon op de post!
Tot ziens weer!
Maartje

Beterschap

Vinden jullie het ook zo leuk om stempels te lenen? In andermans kast staat nu eenmaal meestal wat anders dan in de jouwe... ;). Zo heb ik pas tijdens een knutseldate deze stempels gebruikt, en gecombineerd met mijn eigen materialen.
Het papier (Epic Day This and That) geeft al een mooie basis. De trekker is afgedrukt op wit papier, waarna ik het vanaf de buitenrand gesponsd heb. De afdruk zelf blijft wit. Zo past het beter bij het papier.
Zoals je kunt zien past het tekstlabel achter de trekker. Het 'notitieblokrandje' heb ik gemaakt met een nieuwe pons van SU (Spiral Border Punch). Die ga ik veel gebruiken! Gaaf!
En dan het prikken voor volwassenen. Best verslavend................................................. :)

Ik doe weer eens mee aan een challenge, de 'alles mag' van EHI, en bij SU-per is het thema 'ponsen'.


Tot ziens!
Maartje

Hello!

Op deze regenachtige dag een kaartje om even 'Hello' tegen jullie te zeggen! Gemaakt met de nieuwe InColor kleuren van SU. Mooi zijn ze hé?!
Het is hier een drukke tijd, dus er komt even weinig van bloggen. Maar... wat in het vat zit, dat verzuurt niet! Ik ben bezig met leuke opdrachten, die zien jullie vanzelf langs komen.


Groetjes!
Maartje