Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit december, 2014 weergeven

Fijne kerstdagen...

De laatste kerstkaart van dit jaar! En gelijk het voornemen om nóóit meer elke week een kerstkaart te maken... want dat is echt niks voor mij! Ik maak liever een paar series, daar word ik veel gelukkiger (en productiever) van :)
Ik wil iedereen fijne kerstdagen, en een goed en mooi 2015 toewensen! Bedankt voor al jullie bezoekjes aan mijn blog, en de reacties erop. Ik waardeer dat heel erg!

We hebben nu allebei kerstvakantie, en er borrelt een hoop :). Dat belooft weer genoeg blogposten voor het komende jaar! Maar we gaan nu eerst even in de vakantiestand...


Groetjes!
Maartje

Kadozakjes

Hoihoi!

Zo vlak voor kerst nog even wat foto's van kadoverpakkingen. Ik had met het papier van Bo Bunny (Woodland Winter) al kaarten gemaakt, maar ook nog wat kadozakjes versierd. De kraftzakjes van Panduro zijn heerlijk stevig om mee te werken, en groot genoeg om er wat in te doen: thee, chocolademelk, waxinelichtjes...

Fijne dag verder!

Maartje

Condoleance

Helaas zijn condoleancekaarten ook nodig. Ik heb afgelopen weken een aantal kaarten gemaakt, en er zijn er al een heel aantal op de post gegaan. Omdat ik niet van zwart-wit hou, ben ik op zoek gegaan naar kleuren die er geschikt voor zijn.


Soft Suede met Vanille

De bloemenstempel is van Penny Black, tekst van Inkerbell Stamps.


Blackberry Bliss, Basic Gray en Smoky Slate

Lost Lagoon, Crumb Cake en Basic Gray

Deze stempels heb ik van mijn moeder geleend, een set van SU. Heerlijk als je stempels uit kunt wisselen :)! Teksten zijn ook weer van Inkerbell Stamps. Deze laatste tekst heb ik gekocht nadat mijn vader overleden is. Ik vond hem zo mooi en treffend, en wilde deze graag in een herinneringsboekje van hem hebben. Hij blijft bij mij 'favoriet' op rouwkaarten!


Tot ziens weer!

Maartje