Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit mei, 2015 weergeven

Painted Petals

Goedemorgen!

Vandaag een kaart, met een stempelset waar ik héél erg blij van word: 'Painted Petals' van SU. Ik vind de bloemen zó mooi! Speels, het lijkt wel aquarel... Heel jammer dat deze stempels niet meegaan naar de nieuwe catalogus :(.
Het is een persoonlijke verjaardagskaart. Wel zo leuk toch, als je naam erop staat?! Deze is bewerkt met embossingpoeder.
Ik heb 2 lagen tegelijk gestempeld, en na het stempelen een stukje cardstock toegevoegd. Zo lopen de bloemen mooi in elkaar over.


Fijne dag verder!

Maartje

Kaarten met cirkels - 2

Het vervolg van de kaartenworkshop...
Deze heb ik tijdens de workshop gemaakt. Het was de lastigste van de 3! Ik wilde het niet te druk maken. Welk papier combineer je dan? Dat heb ik opgelost door effen cardstock toe te voegen.
Thuis zijn we gewoon verder gegaan, en kwam deze kaart tevoorschijn! De restjes van workshops stapelen zó snel op, dus dacht ik: huplakee, gelijk verder gaan en op maken die handel! Er zijn er nog een paar in de maak, en dan kan ik even geen cirkels meer zien ;). Het leuke is dat ronde tekststempels weer gebruikt worden!

En uhm, weten jullie dat Bovenkarspel 2 favoriete zaken heeft? Nr. 1 is Bij Oma Dee, maar nr. 2 is de mini snackbar, daar vlakbij. Na aankomst hebben we daar eerst een patatje gegeten. En toen we weggingen, vonden we dat we er nog maar even langs moesten :). We hadden tenslotte weer een hele reis voor de boeg ;).

Benieuwd wat Alexander gemaakt heeft? Neem dan een kijkje op zijn blog!


Tot gauw!
Maartje

Kaarten met cirkels - 1

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Alexander en mijn moeder in de auto gestapt, om een workshop bij Oma Dee te volgen. We waren er zo, maar dat heeft natuurlijk alles te maken met ons gekakel onderweg ;).

Het thema van de workshop was 'Kaarten maken met je cirkel snijmallen'.
Bij de eerste kaart moesten we er even in komen, en hebben het voorbeeld van Nadine vrij letterlijk gevolgd. En o, wat zijn die scribbles (Alexander noemt ze bloemen, en ik vind het vogelnestjes lijken) snijmallen van MFT leuk!!! We hebben ze gelijk besteld!
Deze kaart heeft een doorkijkje, leuk!

Het is een blokje van Chickaniddy, met heel gevarieerd papier: zwart, wit, roze, geel, groen, blauw, strepen, bloemetjes... daardoor kan je er wel heel leuk je eigen draai aan geven.
Deze twee kaarten zijn zwart-wit-roze. Ik heb er ook met zwart-wit-geel gemaakt. Binnenkort zien jullie de andere kaarten verschijnen!


Groetjes,
Maartje

Moederdag

Moederdag is alweer achter de rug! Op jullie blogs zag ik al allerlei creaties voorbij komen. Leuk om te zien!
Wij hebben dit jaar moederdag via de post gevierd ;).Voor mijn moeder een familiegrapje, vandaar de letters op de voorkant :). Er zitten een paar gezichtsmaskers in. Het papier is van Gossamer Blue, en verder heb ik m'n onmisbare tag topper punch gebruikt! Miranda heeft een leuke moederdagchallenge lopen op haar blog, Bij Oma Dee. Leuk om hieraan mee te doen!
En voor Alexander z'n moeder een kaart, met een los kadootje erbij. Hierbij heb ik hetzelfde patroon als bij deze kaart gebruikt. Papier en stempels zijn van SU.


Tot ziens weer!

Maartje

Gefeliciteerd!

Mooi papier, mooie stempels, en ze toch weinig gebruiken?! Ik vind het lastig om met deze set aan de slag gegaan. Toen ik bij Dawn dit model kaart tegenkwam, heb ik ze weer tevoorschijn gehaald. En... ben eigenlijk wel tevreden over het resultaat ;).


Stempel fototoestel en papier zijn van SU, tekststempel van EveryDee en de wegwijzermal is van Amy Design.

Voor moederdag heb ik een andere versie gemaakt. Die zien jullie later!


Fijn weekend!
Maartje