Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit september, 2015 weergeven

Hello

Laatst heb ik een paar restjes van mijn moeder gepikt :), van Basic Grey (Tea Garden). Snijden, inkten, een tekst en zo'n superleuke paperclip erbij en... klaar! Ik ben tevreden!Groetjes!
Maartje

Korte metten met... restjes! - 2

Zo gaat het lekker met de restjes, er is weer een papierblokje leeg! Cuddly Toys van Panduro, ik vind het een geinig blokje!! Leuk voor kinderkaarten.De leuke tekststempels van EveryDee gaan aan de binnenkant verder... Hoera!

 Tekst is van Inkerbell Stamps, deze worden nu ook bij Pipoos Dordrecht verkocht, jippie!De tekst past perfect bij de wolkjes stans! :)Als je restjes verwerkt op 10x10 kaartjes, kan je er opeens nog een heleboel mee! De kaartenbak is weer lekker gevuld :).

Ik heb op dit moment niet de energie om veel te bloggen. Dus als ik wat minder of geen reacties achterlaat weten jullie waardoor het komt! Als het goed is breken er vanzelf weer betere tijden aan ;).


Fijne dag!
Maartje

50 jaar getrouwd

Maandag waren mijn schoonouders 50 jaar getrouwd! Een mijlpaal, die niet zo vaak wordt bereikt. Ik heb het volgende kaartje voor ze gemaakt:


Het idee voor de laagjes op elkaar komt hier vandaan. Het papier is helemaal in huwelijkssfeer, 't is en blokje van Simple Stories: The story of us! Het heeft niet veel toevoeging nodig: een stikrandje, wat zilverdraad en glitterpapier... Op het laatste hart staan hun initialen.
Juist door het papier heb ik ervoor gekozen om goud èn zilver accenten te gebruiken. Iets wat ik normaal gesproken nooit zou doen, maar wat je door de verschillende laagjes nu wel kunt uitvoeren.

De foto's zijn een beetje donker. Het weer was niet zo geweldig, toen dit kaartje op de post moest... helaas!


Groetjes!
Maartje

Actie!

Omdat we regelmatig workshops geven, hebben we naast onze blogs ook een Facebookpagina. Er loopt nu een actie: bij 75 likes van onze pagina verloten we een workshop naar keuze! Vind je het leuk om mee te doen? Neem dan even een kijkje...
Zooo... dat was eenmalige reclame hoor! Want ik hou er helemaal niet van om van alles te promoten, maar deze is gewoon te leuk om niet te delen ;).


Groetjes!

Maartje

Welkom in...

... Dordrecht! Vanmiddag kreeg mijn moeder de sleutel van haar appartement. Dat is wel een kaartje waard. Er kan nu verbouwd en geschilderd worden, en dan komt ze begin december in Dordt wonen :). Heerlijk, even op de fiets springen en aanwaaien, ipv 45 min. met de auto onderweg zijn!!!Het idee van de vallende letters komt bij Marijke vandaan. Ik heb ze uit allerlei restjes gestanst met de lettersnijmallen van MFT. De golvende lijn heb ik afgelopen weekend op de beurs gekocht, en is een mal van Crealies.


Groetjes,Maartje