Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit november, 2015 weergeven

Gift bag

Het is heerlijk spelen met m'n Gift Bag Punch Board (wat een mond vol zeg...)! Even een tasje voor een bon, klein kadootje of fles wijn... de basis is zo gemaakt! Wat je erop wilt kost vaak wat meer tijd.
Soms daag ik mezelf uit om 'vergeten materialen' uit de kast te trekken. Ik gebruik ze niet of weinig omdat ze onderop de stapel liggen, of omdat ze wat lastiger zijn om mee te werken. Dus bekijk het tasje maar, en je ziet wat er weer eens afgestoft is ;)!Ik heb mezelf voorgenomen om volgend jaar minder te kopen, en vooral te gaan werken met wat er in de hobbykamer staat. Oh ja, en Alexander denkt er ook zo over. Wel zo handig ;). Zijn er meer mensen met dit voornemen?


Groetjes!
Maartje


Trouwen maar! ;)

Een hele serie met trouwkaarten! Vorig jaar heb ik een mini album gemaakt met een blokje van Simple Stories. Meestal hou je wat papier over. Zo ook deze keer. Het bleef lang liggen omdat ik niet goed wist wat ik ermee moest. En opeens was het licht er ;), deze kaarten gingen als een speer en mijn voorraad voor huwelijk (of jubileum) is weer lekker aangevuld. Dacht ik... want ze vliegen er met dezelfde vaart weer uit....Ik ben op gang gekomen met schetsen. Bij de ene kaart zie je die terug, terwijl er bij een andere kaart niets van terug te vinden is. Hihi, zo gaat dat als je lekker bezit bent! Nu ben ik wel benieuwd: welke kaart heeft jouw voorkeur?

Ik ga nog een keer als een speer, maar nu door ons huis, dan heb ik vanmiddag de tijd om verder te knutselen ;)


Groetjes!
Maartje

Zomaar...

... een kaartje!
Deze kaart inspireerde me om met vellum aan de slag te gaan. Ook de combinatie van gestanste letters met een gestempelde tekst vond ik geweldig! Ik heb 'm behoorlijk letterlijk gelift, omdat ik hem zo leuk vind! :)Op de achtergrond de mooie swirl van SU. Letters van MFT uit kurk gestanst en gecombineerd met een deel van een tekststempel van MD. Opeens kan je veel meer met je tekststempels!!
We hebben sinds kort een spritzer. Wat ontzettend grappig om hiermee te spetteren!
De touwtjes van de voorkant lopen door naar de achterkant, en zijn op deze manier vastgezet.

Ik heb dit kaartje met veel plezier gemaakt en verstuurd!


Groetjes!
Maartje