Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit maart, 2016 weergeven

Scrappen met Johanna

Regelmatig krijgen we last van workshopkriebels. Dan is het tijd om in de auto te stappen, en naar Bovenkarspel te rijden voor een workshop. Omdat het best een stuk rijden is, hebben we een goede reden om er gelijk een nachtje(s) aan vast te knopen. Vervelend hè?! ;)

Een paar weken was het weer zover. Johanna gaf een workshop: achtergronden maken met waterverf. Dat hadden we allebei nog nooit gedaan, dus gingen we de uitdaging aan. Best spannend! Maar Johanna hielp ons heel leuk op weg, en daagde ons uit om veel laagjes en materialen te gebruiken.
Als eerste maakten we cirkels met waterverf, en daarna gingen we spetteren. Ook nog een heel dun laagje gesso. Ik vond dit papier helemaal geweldig, en laat ik nou een foto bij me hebben waar die kleuren precies in terug komen...!
Op de tweede pagina kwamen druipers en gebruikten we stencils met inkt. (Het is een prachtige foto van mijn moeder, op de bruiloft van mijn zus. Maar ze houdt er niet zo van om hier uitgebreid geshowd te worden ;).…

Schets - Bij Oma Dee

Hoi!

Miranda van Bij Oma Dee heeft een leuke uitdaging op haar blog. De schets sprak me gelijk aan. Ik heb sinds kort een krat en flessen snijmal van Craft Emotions, en borrel daarmee van de ideeën.
Het achtergrondpapier ligt hier echt al heel lang, en is van SEI crafts. Tekststempel van Boekenvoordeel en de takjes zijn van SU.
Deze kaart is heel rustig van kleur. Ik ga ook nog aan de slag met veel kleur en bloemen... wordt vervolgd!


Groetjes,
Maartje