Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit mei, 2016 weergeven

Korte metten met... restjes - 3

Yes! Weer een blokje leeg! Dit keer de restanten van Suave (Authentique). Alexander heeft dit ooit gebruikt voor een mini album, en hij vond het prima als ik de restjes inpikte ;).


 Dat 'gezicht' is zo leuk!

Voor deze kaart vond ik inspiratie bij Nadine.

Met tekststempel van Inkerbell Stamps.

En ook wat inspiratie van Inge Groot!

Als ik zo door ga, komt er vanzelf weer plek voor nieuwe papierblokjes. Mooi zo! :)


Groetjes!
Maartje

Happy day!

Happy day... daar zijn vandaag genoeg redenen voor! De zon die schijnt, een vrije middag, verlenging van Alexander z'n werk... Dan kan je dag toch niet meer stuk?Na het zien van de Liftchallenge ging er gelijk iets borrelen in mijn hoofd, dus ik ben gauw aan de slag gegaan:Zon en ijs... die twee horen absoluut bij elkaar! Vandaag dat ik de achtergrond bestempeld heb met zonnetjes. Glitter erop, omdat ik het liefst kraaltjes op mijn ijsje heb. Ja, sorry, één van mijn tics ;)
Nog een beetje goud en een lijntje... lekker strak, fris en vrolijk dit keer!


Happy day!

Maartje

DCL #254

Hoi allemaal!

Wat een tijd geleden hè?! We hebben hier een enerverende tijd achter de rug, waardoor er niet veel van bloggen kwam. Tussen de bedrijven door heb ik wel genoten van de creaties op jullie blogs! En we hebben zeker wel geknutseld, dat is voor mij echt een manier van verwerken. Heerlijk om zo'n hobby te hebben!

Met het schattige papier 'It's a girl' van Carta Bella heb ik dit weekend 3 babykaartjes gemaakt. Het ruitjespapier is zoooo schattig! 'k Heb het gecombineerd met de Something for baby stempelset van SU. Ik heb de jongenslijn van Carta Bella ook liggen, dus dit wordt zeker vervolgd!Bij DCL loopt de challenge 'herhaald stempelen'. Past dit kaartje daar ff perfect bij! :)


Lekker zoet en lief ;)


Met een lijstje om de tekst.


Nog even alle 3 op een rij...

Gezellig dat je weer langskwam op mijn blog!


Groetjes,
Maartje