Doorgaan naar hoofdcontent

Scrap Everydee #5

Hoihoi,

Vorige week was ik een stapel foto's aan het uitzoeken, en kwam ik een mooie foto van Boersie (onze vorige cavia) tegen. Maffe naam, maar onze achternaam is Boers, dus hebben we hem tot klein Boersie gedoopt ;). Hij was in bet begin zo klein, dat hij in het borstzakje van Alexanders overhemd kroop :).
Met mijn verjaardag kreeg ik onder andere de nieuwste Scrap Everydee kit. Leuk!! Dus die heb ik gebruikt om deze lay-out mee te maken.
Voor de nieuwsgierigen onder ons... de opvolgers van Boersie zijn Jut & Jul. We hebben ze inmiddels alweer 4,5 jaar. Ze brengen een heleboel gezelligheid in huis!
Groetjes,
Maartje

Reacties

 1. Ooh, wat is dit schattig! Je lay-out en je lieve vriendjes! Ik heb met m'n 49 ste nog een cavia gekregen van de kinderen, omdat ik zo verdrietig was dat de cavia van Lot was overleden. Inmiddels is de mijne ook 'gegaan', en de kids zijn allemaal de deur uit...dus...geen cavia meer. Maar ik blijf dol op ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die LO! Gaaf die letters en je indeling! cavia's heb ik vroeger ook gehad. Verkocht als twee vrouwtjes.... die toch man en vrouw bleken met resultaat een groot nest met jongen. Die we gelukkig allemaal weg konden geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh schattig! Leuyke beestjes cavia's. Wij hadden vroeger hamsters, ook zo lief.
  Leuk om er een LO mee te maken. Tuurlijk moet dit worden vastgelegd! Nu de andere twee nog! Leuk de Scrabble letters erbij!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Inpakken en weggeven...

Iets inpakken vind ik altijd een feestje! Een mooie verpakking maakt het geven van een kado extra leuk! Voor een babykadootje maakte ik dit kadozakje.
De basis is een papieren giftbag van Panduro. Daarop een stuk karton, de randjes genaaid...
De mal van Marianne Design gesneden met de Silhouette. Na een tijd van rust mocht ie eindelijk weer eens aan de slag!
Het hoofdje heb ik omgedraaid, zodat je de andere kant van het designpapier ziet. Een laagje glossy accents erover.


Het is afgewerkt met wat stoffen roosjes en een strik... Spuugdoekje erin, en geven maar! Bij GE-WE is er een 'alles mag - challenge', daar doe ik aan mee. Groetjes! Maartje 

DCL #230

Tijd voor een stofbeurt! De rompertjes stempel stond ongebruikt stof te vangen in de kast. Oeps! Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Hoog tijd om het goed te maken...
Wat restjes papier die rondzwerfden vormen de basis van deze kaart. De afwerking heb ik eenvoudig gehouden. Vind hem zo het meest tot zijn recht komen.

Deze kaart doet mee aan de challenge van DCL.Fijne dag verder!

Maartje

Summer Owls 1 - Een kleintje erbij...

Voor de Pipoos ben ik aan de slag gegaan met de Summer Owls van Eline. Vrolijk gekleurde uiltjes, ik vind ze zo grappig!
Dat werd een avondje plaatjes knippen :).Ik ben begonnen met het maken van een kadotasje. Op internet zijn allerlei patronen te vinden om deze uit 1 scrapvel te maken. Da's eigenlijk zo gebeurd!

Het papier 'Happy & Bright' van Eline's winterhuis past goed bij de plaatjes. De oogjes zijn bewerkt met glossy accents. Als afwerking heb ik randjes genaaid, lint eraan gezet en een tekst gestempeld (allemaal van Eline).

Dit tasje doet mee aan de challenge van Marianne Design: gebruik kraft.

De komende dagen laat ik ook de rest van deze serie zien!


Groetjes, Maartje