Doorgaan naar hoofdcontent

Ik zie ze vliegen ;)

Dat is het thema van DCL. Gelukkig VOEL ik ze nog niet vliegen, al zou je dat met lekker warm weer soms wel denken ;).


Dit kaartje is weer nieuw en oud door elkaar. Distress oxide inkt (echt niet vervelend om dat voor je werk uit te moeten proberen), peek a boo snijmal van MFT, hallo snijmal en stempels van Els Brigé en uilen stempels van Boekenvoordeel. Leuk speelgoed bij elkaar!


Groetjes!
Maartje

Reacties

 1. Leuke kaart, Maartje! Grappig dat materialen van verschillende merken toch zo leuk kunnen matchen. De woordstans is super. Lekker groot en daardoor heb je op je kaart verder weinig nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk speelgoed ;-) Superleuk om al die verschillende merken te combineren. Die hallo-stans is echt heel gaaf. Uiltje trouwens ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik speel ook graag met Distress Oxides! Mooi geworden en wat een leuk klein uiltje! Mooie tekst erop ook. Leuk dat je meedoet met DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie combi van spulletjes en technieken, prachtkaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mazzel, gratis met oxide spelen! Is er veel verschil met de normale distress? Verder een buitengewoon leuk en vrolijk kaartje met alle verschillende onderdelen bij elkaar. De achtergrond is erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk speelgoed, en wat een mooi kaartje! Jullie hadden weer een leuke dag gisteren he?! leuk dat jullie er weer waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toepasselijke kaart op het thema "Ik zie ze vliegen".
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die is gaaf, de kleuren, de achtergrond, het knipoogje, allemaal leuk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten