Doorgaan naar hoofdcontent

Trouwkaarten

Gisteren zijn mijn zus en zwager getrouwd. Het was een prachtige dag!!! Wij mochten de trouwkaarten maken. Wat was dat leuk en een hele eer!! Het was veel werk, maar dit hebben we met heel veel plezier voor ze gedaan!
Zij houdt van strak, hij van wat meer tierelantijntjes. Toch waren we het heel snel eens over het ontwerp.

Er waren er 65 nodig. Werd dus flinke productie: printen, snijden, rillen, vouwen, naaien, plakken, etc... Dan kom je er achter hoeveel handelingen je verricht om een kaart te maken! Gelukkig hielpen m'n moeder en andere zus een paar keer mee :).

Het formaat van de kaart is 21x10 cm. Daar kon gelukkig een kant en klare envelop omheen. Maar het is wel leuk om de envelop bijpassend te maken. Met dank aan Heidi voor het lenen van deze stempel!!


En nu... ligt er nog een stapel van dit papier te wachten om een bijpassend album van deze dag te maken. Ik ga me voorlopig niet vervelen! ;)


Tot ziens!
Maartje

Reacties

 1. Ziet er toppie uit!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi ontwerp! Whaaaaaaaaa 65 zijn er wel heel veel, wat een klus. Het stikrandje is ook al zo een intensief werkje, maar het is wel heel mooi gelukt. De stempel op de envelop is ook een super leuk detail! Veel plezier met het maken van het album.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf! Een prachtige kaart en een prachtige dag, wat wil je nog meer? Ehhh een prachtig album natuurlijk, hop hop aan de slag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi gedaan Maartje....en wat een eer dat je dat mag doen he! Het is prima gelukt....het zijn schitterende kaartjes.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel veel succes nog met het album dat je gaat maken....daar krijgen we vast nog wel wet van te zien!
   Groetjes Diny

   Verwijderen
 5. Wat ontzettend leuk, zo een opdracht! En zeker om dat voor je zus en zwager te doen. Ik vind de kaart erg mooi geworden en petje af voor de productie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo zeg, zoveel kaarten maken, petje af!! heb je dat randje allemaal met de hand zitten doen??? Ze zijn chique en mooi, met inderdaad wel iets tierlantijntjes, maar niet too much. Nee, jij gaat je zeker niet vervelen, een album maken is erg leuk, maar ook een boel werk. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig niet met de hand! Ik heb een naaimachine met heel veel steken, dus dat was geduldig achter dat ding zitten en zorgen dat het recht ging.

   Verwijderen
 7. Jhee wat een klus zal dat geweest zijn. Maar het kaartje is prachtig, echt heel stijlvol!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat ze jou gevraagd hebben. Doen zij niet voor niets...zij kunnen jouw mooie creaties. Wel een aardig klusje. Het geheel is echter prachtig en stijlvol.ijn complimenten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige stijlvolle trouwkaarten heben jullie gemaakt! Daar zullen je zus en zwager erg blij mee zijn geweest. En dat het veel werk is weet ik, vorig jaar de trouwkaartjes van mijn dochter gemaakt. Maar zo leuk om te doen, en een hele eer ook!
  Alsnog gefeliciteerd met de trouwdag van je zus!
  Ik zag ook de vakantie foto's van Bali en Java.......wat een geweldige reis moet dat zijn geweest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart is het geworden, en wat een karwei geweldig dat je wat hulp hebt gekregen. Het album zal ook wel een plaatje worden.
  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten