Doorgaan naar hoofdcontent

Scrap Everydee #5

Hoihoi,

Vorige week was ik een stapel foto's aan het uitzoeken, en kwam ik een mooie foto van Boersie (onze vorige cavia) tegen. Maffe naam, maar onze achternaam is Boers, dus hebben we hem tot klein Boersie gedoopt ;). Hij was in bet begin zo klein, dat hij in het borstzakje van Alexanders overhemd kroop :).
Met mijn verjaardag kreeg ik onder andere de nieuwste Scrap Everydee kit. Leuk!! Dus die heb ik gebruikt om deze lay-out mee te maken.
Voor de nieuwsgierigen onder ons... de opvolgers van Boersie zijn Jut & Jul. We hebben ze inmiddels alweer 4,5 jaar. Ze brengen een heleboel gezelligheid in huis!
Groetjes,
Maartje

Reacties

 1. Ooh, wat is dit schattig! Je lay-out en je lieve vriendjes! Ik heb met m'n 49 ste nog een cavia gekregen van de kinderen, omdat ik zo verdrietig was dat de cavia van Lot was overleden. Inmiddels is de mijne ook 'gegaan', en de kids zijn allemaal de deur uit...dus...geen cavia meer. Maar ik blijf dol op ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die LO! Gaaf die letters en je indeling! cavia's heb ik vroeger ook gehad. Verkocht als twee vrouwtjes.... die toch man en vrouw bleken met resultaat een groot nest met jongen. Die we gelukkig allemaal weg konden geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh schattig! Leuyke beestjes cavia's. Wij hadden vroeger hamsters, ook zo lief.
  Leuk om er een LO mee te maken. Tuurlijk moet dit worden vastgelegd! Nu de andere twee nog! Leuk de Scrabble letters erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah, zo klein dus (-:
  Leuk dat je er zo een mooie layout mee hebt gemaakt! De Scrabble letters vind ik ook een super detail!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten